O.SY. BUS DRIVERS "ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕΛΜΑ 22.03.2013 - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕΛΜΑ 22.03.2013

"ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕΛΜΑ 22.03.2013

Written By OsyBusDrivers on Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 | 11:43 π.μ.



Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

                                                            ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Πέρασε από το Δ.Σ. της εταιρείας η ιδιωτική ασφάλεια για τα προστατευόμενα μέλη που είχε κοπεί, οι σύζυγοι πλέον θα είναι όπως ήταν παλιά και  τα παιδιά των εργαζομένων θα είναι επιπλέον ασφαλισμένα έως το 26 έτος της ηλικίας τους, ανεξαρτήτως εάν σπουδάζουν ή όχι.
Τα γάλατα δεν έχουν κοπεί η διαδικασία έχει κωλύσει στο διαγωνισμό.
Ο Πρόεδρος μας ενημέρωσε ότι, το ανθυγιεινό που μας έχουν κόψει παράνομα, έχει φύγει από το υπουργείο μεταφορών και βρίσκετε προς υπογραφή στο υπουργείο οικονομικών.
Την Τρίτη θα μας καλέσει εγγράφως για την Σ.Σ.Ε. η πρώτη συνάντηση έχει είδη γίνει άτυπα.
Στο οργανόγραμμα έγιναν οι αλλαγές που ζήτησαν οι εργαζόμενοι και θα θέλαμε αν υπάρχουν επιπλέων παρατηρήσεις να σταλούν στο Σ.Ε.Λ.Μ.Α άμεσα .
Υπό την κάλυψη του Σ.Ε.Λ.Μ.Α. πραγματοποιήθηκαν 2 παραστάσεις διαμαρτυρίας,  διότι οι εργαζόμενοι θεωρούμε άδικο να εργαζόμαστε χωρίς να αμειβόμαστε  πέραν των(40)ωρών νυχτερινών όπως προβλέπει το ενιαίο μισθολόγιο, σε απευθείας επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΣΤΑΣΥ και τον Γεν. Διευθυντή δεσμεύτηκαν δημόσια επανειλημμένος ότι, θα πληρωνόμαστε όπως παλιά και τότε επιστρέψαμε στην εργασία μας.
Επαναλαμβάνουμε ότι, όσοι εργαζόμενοι έχουν πρόβλημα με τα κινητά τηλέφωνα, να επικοινωνούν με το Σωματείο για να κινηθούμε νομικά ενάντια στην εταιρεία.
Η δίκη για την επιστράτευση έγινε στο Σ.τ.Ε ( ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ ) με τον νομικό Κύριο Κατρούγκαλο  και περιμένουμε απάντηση. Αν και εμείς δεν νιώθουμε επιστρατευμένοι και αγωνιζόμαστε καθημερινά και ότι κρατάμε σε καιρό μνημονίου να ξέρεται ότι τα κρατάμε με μεγάλο αγώνα και μεγάλο κόστος, ο εχθρός είναι πανίσχυρος του αποδείξαμε ότι δεν τον φοβόμαστε και δεν περισσεύει κανένας εν καιρό πολέμου, απομονώνουμε ότι κακό υπάρχει και συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια.
Μετά από συνεχείς παρεμβάσεις του σωματείου στο υπουργείο μεταφορών σχετικά με την μεγάλη έλλειψη προσωπικού και τα προβλήματα των συναδέλφων από αυτήν σε όλες τις ειδικότητες, ζητήθηκε επίσημα από το υπουργείο από όλους τους Διευθυντές το πόσα άτομα χρειάζονται προκειμένου να καλυφτούν οι τωρινές ανάγκες, γνωρίζουμε ότι όλοι ζήτησαν μεγάλο αριθμό ατόμων
Επίσης μιλάμε με τον δικηγόρο του Σωματείου κ. Προυσανίδη, για να κινηθούμε νομικά διότι θεωρούμε την  ένταξή μας στο ενιαίο μισθολόγιο παράνομη.

Όποιος συνάδελφος έχει πρόβλημα, να επικοινωνεί με το Σωματείο και όχι να ακούει παραπληροφόρηση.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top