O.SY. BUS DRIVERS Συνδικαλιστές των Οδικών Συγκοινωνιών πληρώθηκαν για βάρδιες που δεν έκαναν - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Συνδικαλιστές των Οδικών Συγκοινωνιών πληρώθηκαν για βάρδιες που δεν έκαναν

Συνδικαλιστές των Οδικών Συγκοινωνιών πληρώθηκαν για βάρδιες που δεν έκαναν

Written By Trolleatzis on Τρίτη 21 Μαΐου 2013 | 4:49 μ.μ.


Σε «λάθος της μηχανογράφησης» αποδίδει η διοίκηση της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) την μισθοδοσία του περασμένου Μαρτίου, όπου αρκετοί συνδικαλιστές της εταιρίας πληρώθηκαν πλασματικές νυχτερινές βάρδιες.

Ορισμένοι από τους συνδικαλιστές καταγγέλλουν ότι με έκπληξη είδαν αυξημένο το μισθό τους στην τράπεζα και όταν ζήτησαν τα εκκαθαριστικά τους είδαν ότι αποζημιώθηκαν για υπερωρίες τις οποίες ωστόσο δεν έκαναν ποτέ.

Η διοίκηση μετά τις καταγγελίες δεσμεύτηκε ότι θα διορθωθεί το θέμα στην επόμενη μισθοδοσία.

«Πρόκειται για λάθος, το οποίο οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένοι οδηγοί υπολογίστηκαν ως τεχνίτες και τους πληρώθηκαν νυχτερινά. Δεν πρόκειται για περισσότερα από 17 άτομα» υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ, Γιάννης Οικονόμου προσθέτοντας ότι τα επιπλέον χρήματα θα παρακρατηθούν από τους μη δικαιούχους στο επόμενο εκκαθαριστικό. 

Το θέμα δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στους εργαζομένους της εταιρείας. 

Μάλιστα ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Παρέμβαση ΕΘΕΛ, Αποστόλης Κασιμερης, είδε στο εκκαθαριστικό του σημείωμα νυχτερινές βάρδιες που δεν είχε δουλέψει ποτέ. 

Ο ίδιος επισημαίνει ότι αντίστοιχα ήταν και τα εκκαθαριστικά των υπόλοιπων συνδικαλιστών σημειώνοντας ότι ακόμα και ο διαχωρισμός τους σε ειδική ομάδα «είναι σκανδαλώδης»

Ειδικά οι συνδικαλιστές δεν πρέπει να αμείβονται με περισσότερα χρήματα απ΄ ότι ο μέσος εργαζόμενος ούτε να τους γίνονται έμμεσες αυξήσεις ειδικά σε μια περίοδο εφαρμογής των περικοπών του ενιαίου μισθολογίου» τονίζει συμπληρώνοντας ότι «με πλασματικά νυχτερινά που κυμαίνονταν από 100 έως 200 ευρώ, πληρώθηκαν περίπου 60 άτομα».

Μαρία Μόσχου

ΠΗΓΗ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top