O.SY. BUS DRIVERS Ο πρέσβης της Σιγκαπούρης, Yong Guan Koh στο ΣΑΣΘ.. - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο πρέσβης της Σιγκαπούρης, Yong Guan Koh στο ΣΑΣΘ..

Ο πρέσβης της Σιγκαπούρης, Yong Guan Koh στο ΣΑΣΘ..

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 | 10:00 μ.μ.

Λάτρης της ελληνικής ιστορίας δήλωσε ο πρέσβης της Σιγκαπούρης. Τι είπε με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Γιάννη Παλαιστή

Συνάντηση με τον πρέσβη της Σιγκαπούρης, Yong Guan Koh, είχε χτες ο πρόεδρος του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ),Γιάννης Παλαιστής και το επιστημονικό προσωπικό του φορέα, παρουσία του διευθυντή Κίνησης του ΟΑΣΘ, Γιώργου Σπανού.

Ο κ. Koh δήλωσε λάτρης της ελληνικής ιστορίας και επισήμανε την προσφορά της Ελλάδας στον κόσμο. Αναφέρθηκε στο δημόσιο σύστημα συγκοινωνιών της χώρας του, που είναι από τα πλέον σύγχρονα και στην εφαρμογή της ενιαίας λειτουργίας στις μεταφορές – μετακινήσεις.

Ο κ. Koh, που είναι και πρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες συγκοινωνιακές εταιρίες, της SMART, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έξυπνο ηλεκτρονικό εισιτήριο, μια κάρτα πολλαπλών χρήσεων, με δίκαιη και αναλογική τιμολόγηση σε σχέση με τη χρήση, η οποία χρησιμοποιείται στη Σιγκαπούρη για τη χρέωση όλων των μετακινήσεων (λεωφορεία, μετρό, τραμ, ταξί κτλ.), αλλά και για αγορές, φαγητό ή επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού.

Ο κ. Παλαιστής ενημέρωσε τον πρέσβη για την πρόθεση ΣΑΣΘ και ΟΑΣΘ να υιοθετήσουν ανάλογο σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και για τη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος του ΣΑΣΘ παρουσίασε το έργο του φορέα, το σχεδιασμό για τις δημόσιες αστικές μεταφορές στη Θεσσαλονίκη και για τα τέσσερα ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιεί το ΣΑΣΘ (ATTAC, ECOTALE, EPTA, NODES). «Στόχος μας είναι να έχουμε στην επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020 ένα σύστημα δημόσιων αστικών μετακινήσεων, που δε θα περιλαμβάνει μόνο τα αστικά λεωφορεία, αλλά και το μετρό, τραμ, θαλάσσια συγκοινωνία κτλ. Ο σχεδιασμός μας γίνεται βάσει των οδηγιών της ΕΕ», τόνισε ο κ. Παλαιστής.

ΠΗΓΗ.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top