O.SY. BUS DRIVERS Βόρειοι Vs Νότιοι για τις αστικές συγκοινωνίες, με έπαθλο την κρατική επιδότηση - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Βόρειοι Vs Νότιοι για τις αστικές συγκοινωνίες, με έπαθλο την κρατική επιδότηση

Βόρειοι Vs Νότιοι για τις αστικές συγκοινωνίες, με έπαθλο την κρατική επιδότηση

Written By OsyBusDrivers on Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 | 2:46 μ.μ.

«Εμφύλιος πόλεμος» στις αστικές συγκοινωνίες. Η επίθεση του εξαπέλυσε, στη Βουλή, για τον ΟΑΣΘ ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζη, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον οργανισμό.

«Μια σύμβαση δεν τροποποιείται μονομερώς. Η σύμβαση είναι σε εκτέλεση νόμου και την υπογράφει το υπουργείο Μεταφορών, ο ΟΑΣΘ, η ΚΤΕΑ ΑΕ Θεσσαλονίκης και το συνδικάτο εργαζομένων», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης.

«Το εισιτήριο κανονικά κοστίζει 1,50 ευρώ και δε θα θέλω καμία επιδότηση. Το υπουργείο αποφασίζει να καθορίζει το κόμιστρο στο 1 ευρώ. Δεν είναι υποχρεωμένο να επιδοτήσει το 0,50 ευρώ;», αναφέρει ο κ. Στεφανίδης, σχολιάζοντας ότι, εάν μειωθεί η επιδότηση, θα… αυξηθεί το εισιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι, στη Βουλή, ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε ότι το υπουργείο θα προβεί σε «εξοικονόμηση πόρων από την τροποποίηση του νόμου για τη σκανδαλώδη επιδότηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει πενταπλάσια επιδότηση και ιδιώτες μετόχους, απ’ ότι ο ΟΑΣΑ που είναι δημόσιος».

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top