O.SY. BUS DRIVERS Μεροκάματο τρόμου για οδηγό λεωφορείου της ΟΣΥ, στην παραλιακή.. - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μεροκάματο τρόμου για οδηγό λεωφορείου της ΟΣΥ, στην παραλιακή..

Μεροκάματο τρόμου για οδηγό λεωφορείου της ΟΣΥ, στην παραλιακή..

Written By OsyBusDrivers on Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 | 2:29 μ.μ.

Άλλο ένα περιστατικό τυφλής βίας ενάντια σε εργαζόμενο οδηγό της ΟΣΥ, σημειώθηκε χθες το πρωί όταν άγνωστοι του επιτέθηκαν και έσπασαν με πέτρες τα τζάμια του λεωφορείου που οδηγούσε. 

Όπως δήλωσε ο οδηγός περίπου στις 06:30, καθώς πήγαινε από το αμαξοστάσιο του Ελληνικού στην Βάρκιζα για να ξεκινήσει το πρώτο δρομολόγιο της γραμμής 171 και περιμένοντας στην αφετηρία, άγνωστος του επιτέθηκε φραστικά με ύβρεις και τον καλούσε να κατέβει κάτω μιλώντας του σε άπταιστα ελληνικά...

Ο οδηγός αμέσως έκλεισε την μπροστινή πόρτα και ενώ οι άλλες ήταν ανοιχτές ο δράστης άρχισε να σπάει με πέτρες τα τζάμια...

Καθώς απειλούταν η σωματική ακεραιότητα του οδηγού, απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο, καλώντας ταυτόχρονα την αστυνομία και περιμένοντας στην πρώτη στάση μετά το τέρμα, όπου δέχτηκε δεύτερη επίθεση και κατάλαβε ότι υπήρχε και δεύτερος άτομο που πέταγε και αυτό πέτρες, αναγκάστηκε τελικώς να παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη και να οδηγήσει το λεωφορείο σε ασφαλές σημείο, όπου και περίμενε την αστυνομία για την καταγραφή του περιστατικού. 

Εδώ να σημειώσουμε την αξιοσημείωτη αργοπορία από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., που χρειάστηκε μία ώρα ακριβώς για να επιληφθεί του συμβάντος, που να μην είχε υπογράψει και μνημόνιο συνεργασίας με τη διοίκηση του ΟΑΣΑ δηλαδή!!!



ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com/
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top