O.SY. BUS DRIVERS "ΒΙΝΤΕΟ" Απρόκλητη επίθεση στο μετρό: Άγνωστος κλωτσά γυναίκα πισώπλατα και τη ρίχνει από τις σκάλες.. - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "ΒΙΝΤΕΟ" Απρόκλητη επίθεση στο μετρό: Άγνωστος κλωτσά γυναίκα πισώπλατα και τη ρίχνει από τις σκάλες..

"ΒΙΝΤΕΟ" Απρόκλητη επίθεση στο μετρό: Άγνωστος κλωτσά γυναίκα πισώπλατα και τη ρίχνει από τις σκάλες..

Written By OsyBusDrivers on Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 | 3:59 μ.μ.

Αίσθηση στο παγκόσμιο Ιστό έχει προκαλέσει ένα βίντεο – ντοκουμέντο που καταγράφει την, τόσο απρόκλητη όσο και άγρια, επίθεση κατά γυναίκας, σε σταθμό μετρό του Βερολίνο.

Η γυναίκα που στις εικόνες μοιάζει να φορά μαντήλα, κατεβαίνει τα σκαλοπάτια του σταθμού Νόικελν (Neukölln) της γερμανικής πρωτεύουσας. Χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, ένας άνδρας με δερμάτινο μπουφάν, τσιγάρο και μπύρα στο χέρι, την ακολουθεί αθόρυβα, την πλησιάζει από πίσω και την κλωτσά στην πλάτη.

Η γυναίκα κατρακυλά στις σκάλες ενώ ο δράστης και οι τρεις άλλοι άνδρες που τον συνοδεύουν παρακολουθούν τη σκηνή κι απομακρύνονται με αργόσυρτα βήματα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 27ης Οκτωβρίου. Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του σταθμού έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική εφημερίδα Bild, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης έρευνας για την αναίτια κι απρόκλητη βία στη γερμανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τη Bild, παρά τον, καταφανώς βίαιο, χαρακτήρα της επίθεσης, στο δράστη δεν ασκήθηκε δίωξη, καθώς δεν έχει καθοριστεί αν το βίντεο αποτελεί επαρκές αποδεικτικό στοιχείο για τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας.




ΠΗΓΗ : http://www.cnn.gr/
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top