O.SY. BUS DRIVERS "ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ" Απολυμένες Καθαρίστριες ΟΣΥ - Στο 5ο Αμαξοστάσιο Αγίου Δημητρίου της Ο.ΣΥ. - Λεφτά με το σταγονόμετρο... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ" Απολυμένες Καθαρίστριες ΟΣΥ - Στο 5ο Αμαξοστάσιο Αγίου Δημητρίου της Ο.ΣΥ. - Λεφτά με το σταγονόμετρο...

"ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ" Απολυμένες Καθαρίστριες ΟΣΥ - Στο 5ο Αμαξοστάσιο Αγίου Δημητρίου της Ο.ΣΥ. - Λεφτά με το σταγονόμετρο...

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 | 12:07 μ.μ.


Αμαξοστάσιο Αγίου Δημητρίου 5ο της Ο.ΣΥ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



Με το σταγονόμετρο δίνει η ΟΣΥ στις απολυμένες καθαρίστριες τα δεδουλευμένα τους. Στις 21/12 έδωσε περίπου 1,5 μισθό, ενώ στις 30/12 έδωσε 100-200 ευρώ σε κάθε εργάτρια (τα ποσά διαφέρουν ανάλογα με το αμαξοστάσιο). Ο μέσος όρος των χρεωστούμενων στις απολυμένες καθαρίστριες αυτή τη στιγμή είναι 5,5 – 6 μισθοί.



Οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες της ΟΣΥ συνεχίζουν να διεκδικούν να τους καταβληθεί άμεσα το σύνολο των δεδουλευμένων τους, αλλά και να προχωρήσει η ΟΣΥ σε απευθείας συμβάσεις μαζί τους, διώχνοντας τους εργολάβους, όπως προέβλεπε και ο νόμος 4430/2016 που ψηφίστηκε τον Αύγουστο του 2016.
Φέρανε την ΕΥΚ

Αυτή τη στιγμή στην ΟΣΥ έχει μπει νέα εργολαβική εταιρία, η ΕΥΚ Α.Ε., η οποία έχει φέρει νέο προσωπικό.






Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top