O.SY. BUS DRIVERS Εφεδρεία για υπαλλήλους οργανισμών που καταργούνται... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Εφεδρεία για υπαλλήλους οργανισμών που καταργούνται...

Εφεδρεία για υπαλλήλους οργανισμών που καταργούνται...

Written By OsyBusDrivers on Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 | 11:39 μ.μ.

Και οι υπάλληλοι αορίστου χρόνου των 10 υπό κατάργηση οργανισμών του Δημοσίου θα μπουν σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας από την 1η Νοεμβρίου, παρ όλο που γνώριζαν ότι επρόκειτο να μεταταχθούν σε κενές οργανικές θέσεις του Δημοσίου.
Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο, όσοι υπάλληλοι αορίστου χρόνου από 22 συγχωνευόμενους οργανισμούς δεν μεταταχθούν μέχρι την 1η Νοεμβρίου σε κενές οργανικές θέσεις των φορέων υποδοχής, θα τεθούν αυτόματα σε καθεστώς εφεδρείας.

Με τις συγκεκριμένες διατάξεις, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των 6.000-7.000 εφέδρων που υπολογίζονταν εντός του 2011 από τους συγχωνευόμενους και καταργούμενους οργανισμούς προκειμένου να συμπληρωθούν οι 30.000 έφεδροι μέχρι το τέλος του 2011, μαζί με τους εργαζομένους με 33 χρόνια υπηρεσίας που θα τεθούν σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς.
Υπό την ασφυκτική πίεση της τρόικας η κυβέρνηση "αύξησε" τη δεξαμενή των εφέδρων που θα προκύψουν εντός του 2011, ανατρέποντας νόμο που είχε ψηφίσει από τον Αύγουστο.
Υπενθυμίζεται ότι οι καταργούμενοι οργανισμοί είναι: Συμβούλιο Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής, Εθνικός Οργανισμός Έρευνας και Τεχνολογίας, Εκπαιδευτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δασικών Υπαλλήλων, Σταθμός Ελέγχου Κάπρων, Εθνικό Κέντρο Θεάτρου και Χορού, Έργο Πολιτών, Εθνικό Στάδιο Νέας Ιωνίας Βόλου (ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ), Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας, Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού Α.Ε., ΑΓΡΟΤΗΜΑ Α.Ε.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top